Jump to content


Photo

Board update


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 MatrixCrawler

MatrixCrawler

    l33t coder

  • Members
  • 1631 posts

Posted 03 October 2005 - 01:15 PM

The Forum software will be updated today, so the Board will be unavailable some time.

#2 MatrixCrawler

MatrixCrawler

    l33t coder

  • Members
  • 1631 posts

Posted 03 October 2005 - 02:08 PM

The board is updated....

If you experience any problems please post here

#3 MatrixCrawler

MatrixCrawler

    l33t coder

  • Members
  • 1631 posts

Posted 03 October 2005 - 02:39 PM

It seems that the current Firefox is not able to display everything properly.
If you experience problems and you like your Firefox then get the Firefox 1.5 beta 1 from http://www.getfirefox.com

Everything is working with this version

#4 Takumi

Takumi
  • Admin
  • 8843 posts

Posted 03 October 2005 - 03:51 PM

1.0.4 (think 1.0.6 is most current, cba to upgrade) works fine, here anyway.

#5 Lallara Zhuul

Lallara Zhuul

    Working silencing the ego

  • Members
  • 3967 posts

Posted 03 October 2005 - 05:54 PM

I noticed, doesnt work all too well.

I'll try the more recent version.

The posting thingie is white, everything is unread, but I think I can manage it.

Even in the new version.

Edited by Lallara Zhuul, 03 October 2005 - 06:19 PM.


#6 Epitoth

Epitoth
  • Members
  • 850 posts

Posted 03 October 2005 - 07:51 PM

Cant seem to access sig or avatar settings atm blink.gif

#7 Oakenhead

Oakenhead
  • WoW - PI Member
  • 1594 posts

Posted 04 October 2005 - 08:08 AM

Hmm, there's an error in IE (latest version and patches).
CODE
Line: 1643
Char: 3
Error: 'img_item' is undefined
Code: 0
URL: too long to write and there's no image import anymore



Another thing is that all messages are now "unread". No big deal, but there's no anymore a "Mark all topics as read" button.

Ahh, there's no import image button anymore too. Oh well... rolleyes.gif


Anyway, boards now look somehow better and even faster (at least it's my feeling). Nice work.

#8 MatrixCrawler

MatrixCrawler

    l33t coder

  • Members
  • 1631 posts

Posted 04 October 2005 - 08:48 AM

QUOTE (Grr @ Oct 3 2005, 08:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Cant seem to access sig or avatar settings atm blink.gif


Fixed this problem

#9 MatrixCrawler

MatrixCrawler

    l33t coder

  • Members
  • 1631 posts

Posted 04 October 2005 - 12:22 PM

QUOTE (OakenHead @ Oct 4 2005, 10:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Hmm, there's an error in IE (latest version and patches).
CODE
Line: 1643
Char: 3
Error: 'img_item' is undefined
Code: 0
URL: too long to write and there's no image import anymore

Another thing is that all messages are now "unread". No big deal, but there's no anymore a "Mark all topics as read" button.

Ahh, there's no import image button anymore too. Oh well... rolleyes.gif
Anyway, boards now look somehow better and even faster (at least it's my feeling). Nice work.



The board should work now... had to rebuild the skin..... some things still have to be changed
The Forum has a new "Read Topic" Marker System so all Topics are unread at your first visit. You can use the Mark all Topics read link at the bottom of the board or the the forum-spefific read marker accessiblevia the options button

Edited by MatrixCrawler, 04 October 2005 - 03:00 PM.


#10 Takumi

Takumi
  • Admin
  • 8843 posts

Posted 04 October 2005 - 01:18 PM

Yoink, seems there are quite a few re-written parts of the template which has knackered the skin in 2.1.

Bottom right on the forum is an option to select the temporary 2.1 skin, we'll get it tidied up as soon as possible.

#11 Lallara Zhuul

Lallara Zhuul

    Working silencing the ego

  • Members
  • 3967 posts

Posted 04 October 2005 - 08:21 PM

Uploading attachments doesnt seem to work.

#12 MatrixCrawler

MatrixCrawler

    l33t coder

  • Members
  • 1631 posts

Posted 05 October 2005 - 08:12 AM

QUOTE (Lallara Zhuul @ Oct 4 2005, 10:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Uploading attachments doesnt seem to work.

Trying to fix the problem... but seems not so easy as it should be (permission thing)
Sent a ticket to IPB support....

#13 MatrixCrawler

MatrixCrawler

    l33t coder

  • Members
  • 1631 posts

Posted 05 October 2005 - 09:51 AM

Sttrange... i am able to add a .rar file i.e. but no jpg.